Friday, November 15, 2013

Aku tak tau nak update ape lagi.sbb aku ni malaz nak berblogger sbnarny,hee..jdi sini aku sertakan line tok website2 aku yg lain ukee..hee :3


 (yg gne phone,tuka setting browser ke desktop view tuk pparan yg lebih baik)xpon download chrome for android / ios

xtremeranonline.heavenforum.com 
http://play.pirategamerz.com/
http://www.znro-server.com
shibuyaran.blogspot.com
http://smkbbspbl.blogspot.com/



Kebanyakkan website aku adalah dibawah zn-gaming.net division(collaboration pnye pasai)
Den dah trlibat dlam biz dan administration server sjak form 3,skrang dh stop,nak bg komitment kt diri aku plak,muehehehehe

Aihhh,tu je..kbaiii :3
I'm on blog since 2008? Tpi asal blog kau cam hampeh je apiz,
Uke jawapan die,, sbb..aku dh bnyak website aku handle dulu..so blog ni diabaikn,dan dkketepikn...bru skrang aku nak jnguk balik..sob3 ,,heee

Thursday, November 14, 2013

aduhhh,ttbe aku minat pulak nak berbloger balik ni,xpe la,move on pelan2,bizi dgn projek,bizi dgn nak masuk sem baru ni,bizi dgn komitmen kepada famili,dan sudah pasti bizi dgn bakal bini aku,hee ..




Cik Ain Syahira bt Arifin kite yang c0mel ni..hee ^0^

















kbai..:p

Wednesday, February 9, 2011

yah000~~

akhirnye saat yg aq tnggu2 tlah tibe....CUTI!!!hahaha,dpat la aq edit blog nie skit2~~huhu,kal0 x,sb0x dek keje je mmnjang~~pape own~~hrgai cuti anda~!!hahaha

Friday, February 4, 2011

Thursday, February 3, 2011

jom tngok


limau free!!hahaha

Gmbar sbgai hiasn saja taw!!

G0ng Xi Fa ChAi!


yaH00...keM ARp Suda Kmbali~~

haha,apa itu arp..urm,arp tu ialah anugerah remaja perdana(dikenali sbgai The International Award for Young People kat intrnational) ye ank2~~hahaha....arp nie dtbuhkn untuk mengiktiraf kte sbagai rmaja mngikut pingat yg dsdiakn,gangsa,perak ataupown emas(aq da smpai pingat perak suda)...hahaha,nie bkan diktiraf oley ckgu2 skewl tu aw,tpi diktiraf oleh oleh kementrian belia dan sukan malaysia(untuk malaysia a,~ngare len dyeowg pnyer prsatuan ler)..hahaha~~...slalunye kteowg bwat kem,tpi tawn lpaz 2010~~da lme x bwat.so tawn nie arp kmbali bwat kem..syok~~tpi aq xpat itot coz aq kije..huhu~tpi aq smpat a snap gmbar 2-3 cmtu2 arh~~haha

lame suda xbuat blog~

hahaha,hi allz~!nme sy apiz(chewah)...cam bdak kicik lak...hahaha~aq sbnarny da lme xbwat blog niey~~tngok kknkwan bwat blog nie..cm bez plak,so ingt na smbung blek arh~~hahaha