Friday, November 15, 2013

Aku tak tau nak update ape lagi.sbb aku ni malaz nak berblogger sbnarny,hee..jdi sini aku sertakan line tok website2 aku yg lain ukee..hee :3


 (yg gne phone,tuka setting browser ke desktop view tuk pparan yg lebih baik)xpon download chrome for android / ios

xtremeranonline.heavenforum.com 
http://play.pirategamerz.com/
http://www.znro-server.com
shibuyaran.blogspot.com
http://smkbbspbl.blogspot.com/



Kebanyakkan website aku adalah dibawah zn-gaming.net division(collaboration pnye pasai)
Den dah trlibat dlam biz dan administration server sjak form 3,skrang dh stop,nak bg komitment kt diri aku plak,muehehehehe

Aihhh,tu je..kbaiii :3

No comments:

Post a Comment