SaiA ApiZ!!

Assalamualaikum.. ^0^









                                                
                                                       Aku dan Cik Ain Syahira aku yg comel ..^0^








*Urm~~first off all,nme simple aku apiz,ley pnggil aku apiz ,shibuya,piz,or yg brkaitn saja~hahaha
*bakal menjejakkan kaki ke SEMESTER 6,diulangi SEMESTER 6 kat PUO
*um0??urm~tawn niey 20 tawn.. XD
*suke men fb,pc,laptop,ps2,ps3,jnjlan dan sbgainye
*dilahirkan kat Hospital Kuala Lumpur..
*berketurunan banjar sarawak+perak+pahang..
*green belt in tkwndo ,pelangi hijau silat gayung...21 buah asas silat cekak~dan...semestinya aku berenti sume tu sparuh jalan je sbb malehhhhh
*Suka akan kedamaian..Peace beb Peace!!..
*bile dah dapat komputer prangai bole berubah coz aq ni mmg gler komputer skit..trutamanye  men game~~ngeeeeeeee~~~!!haha~~~ 

*perancangan 2 tahun setengah akan datang, insyaallah *jemput mkn nsik minyak yekkk*
*nak kawin dgn org n9,heeee
*Ain Syahira always in my heart ^0^  ♥♥♥